Gods liefdesbrief aan jou

Jij kent Mij misschien niet, maar Ik weet alles over jou. In Mij leef je, beweeg je en is je bestaan. Nog voordat Ik de wereld maakte, koos Ik je al uit.

Je bent geen vergissing. Je bent prachtig gemaakt. Mijn verlangen is om je te overladen met Mijn liefde. Gewoon omdat Ik je Vader ben en jij Mijn kind. Ik geef je veel meer dan een aardse vader zou kunnen geven, want Ik ben de perfecte vader.

Ik denk ontelbaar veel aan jou. Als je Mij met je hele hart zoekt, zal je Mij vinden. Verheug je in Mij en Ik zal je al de verlangens van je hart geven, want Ik heb die verlangens in je gelegd. Ik ben diegene die je het meest aanmoedigt. En Ik ben ook de Vader die je troost in al je verdriet.

Ik ben je Vader en Ik hou net zoveel van jou als van Mijn Zoon, Jezus. Want in Jezus heb Ik Mijn liefde voor jou laten zien. Hij is het exacte evenbeeld van Mij. Hij kwam om te laten zien dat Ik aan jouw kant, en niet tegenover je sta. En om je te vertellen dat Ik niet meer naar je zonden kijk.

Jezus stierf zodat wij weer bij elkaar kunnen komen. Zijn dood was de ultieme uiting van Mijn liefde voor jou. Ik gaf alles op waar Ik van hield, zodat Ik misschien jouw liefde zou winnen. Als je Jezus verwelkomt, ontvang je Mij ook. En niets zal je ooit nog scheiden van Mijn liefde. Ik ben altijd Vader geweest en Ik zal altijd Vader blijven. "Wil jij Mijn kind zijn?" Je Vader, Almachtige God.